Logo
Print this page
Όταν ανακαλύψαμε ότι Αυτό το Φαγητό, επεξεργάζεται στην Κίνα, το Πετάξαμε Αμέσως!

Όταν ανακαλύψαμε ότι Αυτό το Φαγητό, επεξεργάζεται στην Κίνα, το Πετάξαμε Αμέσως!

Η ετικέτα «Made in China» είναι πανταχού παρούσα και σχεδόν κυριαρχεί στην πλειοψηφία των αγαθών στα σπίτια μας. Ωστόσο, ένα μέρος που δεν περιμέναμε να την δούμε είναι στα τρόφιμα που τρώμε κάθε μέρα.
 
Αυτή η λίστα των «10 κοινών τροφίμων που δεν είχαμε ιδέα ότι προέρχονται από την Κίνα«, συντάχθηκε από το TheHeartySoul και μπορεί να σας εκπλήξει.
 
Τιλάπια
Η τιλάπια είναι ψάρι που συνήθως εκτρέφεται στην Κίνα και είναι από τα χειρότερα, πιο τοξικά και ανθυγιεινά ψάρια που μπορείτε να φάτε. Τρώει τα πάντα και να φανταστείτε πως ούτε αυτοί που εργάζονται στις ιχθυοκαλλιέργειες της Κίνας, δεν αφήνουν τα παιδιά τους να τα φάνε…
 
Κινέζικος χυμός μήλο
Είτε το πιστεύετε είτε όχι το 50% περίπου του χυμού μήλου που πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχεται από την Κίνα. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής φυτοφαρμάκων στον κόσμο και δεν έχουν καν αρχίσει να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των φυτοφαρμάκων ή των χημικών υπολειμμάτων στα τρόφιμα.
 
Επεξεργασμένα μανιτάρια
Ορισμένοι κατασκευαστές στην Κίνα το τραβάνε τόσο μακριά ώστε να ονομάζουν αυτά τα επεξεργασμένα μανιτάρια «βιολογικά» για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google, θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα «μυστηριώδη μανιτάρια» της Κίνας, είναι μια απάτη.
 
Κινέζικο σκόρδο
Τα σκόρδα από την Κίνα ψεκάζονται με χημικές ουσίες το οποίο μένει στην γεύση του και φυσικά είναι επιβλαβές για τον οργανισμό μας.
 
Κοτόπουλο
Το 2013 το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ ενέκρινε την πώληση κινέζικων κοτόπουλων στην Αμερική, παρότι η Κίνα είναι μια χώρα όπου η γρίπη των πτηνών και οι ασθένειες σε αυτά τα ζώα, είναι κοινές.
 
Πλαστικό ρύζι
Πιστεύεται ότι είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένο από πατάτες και συνθετική ρητίνη. Όταν βράσει, το ρύζι παραμένει σκληρό και δεν μαγειρεύεται σαν το κανονικό ρύζι, ενώ μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.
 
Βιομηχανικό αλάτι
Το βιομηχανικό αλάτι είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και παρόλ” αυτά, πωλούνταν ως επιτραπέζιο αλάτι για 13 χρόνια! Μπορεί να προκαλέσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά θέματα, υποθυρεοειδισμό, καθώς και διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος.
 
Credits: AWM
 
 
 
 
(1 Vote)
Η Αναδημοσίευση υλικού που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται η προέλευση του περιεχομένου και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδας μας!