Logo
Print this page
Διαφημιστείτε ΔΩΡΕΑΝ!

Διαφημιστείτε ΔΩΡΕΑΝ!

Αν είστε Παραγωγός ή Κατασκευαστής Ελληνικού Προϊόντος και θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές σας και τις πωλήσεις σας ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

1. Μπορείτε να διαφημίσετε τα προϊόντα σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας ένα κείμενο που να περιγράφει όσο καλύτερα γίνεται τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας. Κατόπιν επιλέξτε ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ και θα σας ετοιμάσουμε μια δημοσίευση να την ελέγξετε και κατόπιν θα ανέβει στην κεντρική σελίδα. Στη συνέχεια θα προσεγγίσετε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες μέσω των χιλιάδων αναζητήσεων που έχουμε μηνιαία στην κεντρική σελίδα αλλά και στη σελίδα του Facebook. Αν δεν έχετε κείμενο και φωτογραφίες μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς για εσάς κατόπιν συνεννόησης.

2. Μπορείτε να είστε μια από τις 3 κεντρικές παρουσιάσεις με κίνηση στην κεντρική σελίδα.

3. Μπορείτε να στείλετε προϊόντα σας για να ετοιμάσουμε διαγωνισμό για το προϊόν σας και να γίνετε ακόμη πιο γνωστοί ΑΜΕΣΑ.

4. Μπορείτε να στείλετε προϊόντα για να αξιολογηθούν και να προβάλλονται στην κατηγορία ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ που θα είναι μόνιμα εκεί για διάστημα που θα συζητήσουμε μαζί.

5. Μπορείτε να στείλετε Video και να καταχωρηθείτε ΜΟΝΙΜΑ στην κατηγορία VIDEO για όσο διάστημα συμφωνήσουμε.

6. Μπορείτε να μπείτε με όρθιο Banner κάτω από την κατηγορία ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ προϊόντα

7. Μπορείτε να επιλέξετε το οριζόντιο Banner ακριβώς κάτω από την κατηγορία Video για όσο διάστημα συμφωνήσουμε 

Οι περισσότερες θέσεις είναι εντελώς δωρεάν για βραχεία κεντρική προβολή. Οι αναρτήσεις σας θα είναι ΜΟΝΙΜΕΣ και ΔΩΡΕΑΝ για πάντα και μπορείτε να επιλέξετε κατά περίπτωση ανάλογα με το προϊόν και τον κλάδο κάποιες επιπλέον ενέργειες προβολής που μπορούμε να σας παρέχουμε. 

Εάν δεν έχετε σελίδα στο διαδίκτυο, μπορούμε να σας παρέχουμε μέσα από τη σελίδα μας χώρο για να τον χρησιμοποιείτε και επαγγελματικά που θα είναι της μορφής  

www.GreekQualityProducts.gr/ΤΟ-ΟΝΟΜΑ-ΤΗΣ-ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΣΑΣ και έτσι θα έχετε ένα ακόμη εφόδιο για ανάπτυξη των πωλήσεών σας και διαδικτυακά! 

 

(0 votes)
Η Αναδημοσίευση υλικού που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται η προέλευση του περιεχομένου και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδας μας!