Logo
Print this page
Ελαιοτριβείο Κύκλωπας [βίντεο]

Ελαιοτριβείο Κύκλωπας [βίντεο]

Η Κύκλωπας Α.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την πορεία της αρκετές γενιές πίσω.

Ο Αργύρης Κελίδης από μικρό παιδί γνωρίζει τον κόσμο της ελιάς δίπλα στον πατέρα και την μητέρα του.

Με γερά θεμέλια και άριστη γνώση που του κληροδοτήθηκαν αποφασίζει με την σύζυγό του Νίκη Κελίδου και τη δικιά τους πλέον οικογένεια να δημιουργήσουν από το 1982 το δικό τους ελαιοτριβείο .

Το ελαιοτριβείο Κύκλωπας κτίζεται στη Μάκρη, μέσα σε έναν από τους αρχαιότερους ελαιώνες της Μεσογείου ,δίπλα στην σπηλιά του Κύκλωπα του Ομήρου και την αρχαία Εγνατία οδό.

Φτάνοντας στο σήμερα, η οικογένεια Κελίδη μετά από συνεχή ενημέρωση , πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνουν καλλιεργούν πλέον 12,000 ελαιόδεντρα και 2,000 βιολογικής καλλιέργειας της τοπικής ποικιλίας.

Παράγουν το Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας,  το πιο βραβευμένο ελαιόλαδα στην Ελλάδα.

Κατά τη μακρόχρονη πορεία μας έχουμε συμμετάσχει σε απαιτητικούς διεθνής και πανελλαδικούς διαγωνισμούς ποιότητας ελαιολάδου όπως Olivinus, Ovibeja, NYIOOC, China International Olive Oil Competition, Terraolivo, London IOOC , ΑTHENA ,KOTINOS , Olive Japan, Los Angeles, Monocultivar, BIOL ,DER FEINSCHMEKER κλπ.

Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν κατακτώντας πληθώρα διακρίσεων κατατάσσοντας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης βάζοντας την περιοχή της Μάκρης στον παγκόσμιο χάρτη της ελαιοκομίας .

 

 

 

(3 votes)
Η Αναδημοσίευση υλικού που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται η προέλευση του περιεχομένου και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδας μας!