Logo
Print this page
Herbal Snap Tonic: Η συνταγή του Ιπποκράτη στο φλυτζάνι σας!

Herbal Snap Tonic: Η συνταγή του Ιπποκράτη στο φλυτζάνι σας!

Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έλεγε:  «Η τροφή σου ας είναι το φάρμακό σου».

Κρυμμένα στη Μεσογειακή Γη θα βρούμε πολλά μυστικά που αφορούν την υγεία. Μυστικά χαμένων παραδόσεων, εκατοντάδες χρόνια πριν. Αυτές οι παραδόσεις που θεωρούνταν ως και μυθικές, σήμερα τεκμηριώνονται από την επιστήμη.

Βότανα... Αλλά όχι απ’ αυτά που σε κάνουν να «χάνεσαι».

Μέλι... Σίγουρα απ’ αυτό που σε κάνει να ονειρεύεσαι!

TSAI3

Το Herbal Snap TONIC είναι ένα μείγμα από ελληνικά βότανα σε μέλι, συνταγή που χρησιμοποιούσαν ακόμη από την εποχή του Ιπποκράτη, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και τη τόνωση του οργανισμού. Το απόσταγμα των βοτάνων δελεάζει με τα αρώματά του, καθιστώντας τις μέρες προετοιμασίας του αγωνιώδεις, αλλά ανταμείβει με το αποτέλεσμα.  

Το μέλι του Herbal Snap συλλέγεται στη περιοχή των Μυκηνών και στο νησί των Κυθήρων, με έντονα χαρακτηριστικά από άνθη και θυμάρι. Έχει φυσικά ωριμάσει στις κηρύθρες των μελισσών, χωρίς συντηρητικά και βελτιωτικά, πλούσιο σε τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Τα βότανα είναι αυστηρώς Ελληνικά και καλλιεργούνται από εκπαιδευμένους αγρότες με τα πρότυπα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, σε επιλεγμένες περιοχές στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Τι κάνει το προϊόν μας διαφορετικό από όλα τ ‘άλλα; Είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Δεν υπάρχει κανένα παρόμοιο προϊόν. Διεθνώς πατενταρισμένη συσκευασία, εύκολο άνοιγμα με το ένα χέρι, κατάλληλο και για άτομα με ειδικές ανάγκες ή γηραιότερους.

TSAI

Έτοιμο ρόφημα σε 3 κινήσεις:

Λυγίζεις-Σπας-Πιέζεις!

 

 
 

 

(3 votes)
Η Αναδημοσίευση υλικού που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται η προέλευση του περιεχομένου και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδας μας!