Logo
Print this page
Τυροκομείο "Διασέλι": μια εμπειρία γεύσεων καταμεσής του Αιγαίου

Τυροκομείο "Διασέλι": μια εμπειρία γεύσεων καταμεσής του Αιγαίου

Χτισμένο στο υψηλότερο σημείο της Ίου δίπλα στη φάρμα της οικογένειας, το παραδοσιακό τυροκομείο “Διασέλι” προσφέρει στον επισκέπτη μία εμπειρία γεύσεων καταμεσής του Αιγαίου. Η ιστορία του ξεκινά πολλές δεκαετίες πριν όταν ακόμα η τυροκόμηση γίνονταν με τον παραδοσιακό τρόπο, στο καζάνι πάνω από τη φωτιά. Γενιά με γενιά το τυροκομείο εκσυγχρονίστηκε και πιστοποιήθηκε για την ποιότητά του. Το “Διασέλι” ξεχωρίζει στο νησί γιατί παντρεύει την ασφάλεια που προσφέρει η σύγχρονη εγκατάσταση διατηρώντας στο μέγιστο δυνατό το παραδοσιακό στοιχείο και τον χαρακτήρα που εξαρχής έφεραν την επιτυχία και την αναγνώριση. Η ζεστή φιλοξενία της οικογένειας μαγνητίζει τους επισκέπτες και ολοκληρώνει την εμπειρία κρατώντας τους δέσμιους στο πέρασμα του χρόνου.

smaller

Εκλεκτά τυροκομικά προϊόντα που φέρουν τις ονομασίες "Κεφαλοτύρι", "Πιπεράτο κεφαλοτύρι", "Οινοτύρι", "Τυρί Άρμης", "Μυζήθρα", "Σκοτύρι", "Ξινό" και "Λευκό τυρί" παράγονται στο "Διασέλι" και ικανοποιούν τις γευστικές προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών καταναλωτών!

Τα προϊόντα διατίθενται προς χονδρική και λιανική πώληση.

 

 
 
 
 
(2 votes)
Η Αναδημοσίευση υλικού που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται η προέλευση του περιεχομένου και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδας μας!