Ζυμαρικά - Ρύζι

Χιώτικο Κελάρι

Το εργαστήρι μας στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα αλλά προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες, και βρίσκεται στον οικισμό Βέσσα του…

Αγνό με αγάπη

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Βιβή Κωνσταντέλου ξεκίνησε τη δική της δημιουργική πορεία στο χώρο των τροφίμων, βάζοντας σε λειτουργία μαζί με τη μητέρα της ένα εργαστήριο παρασκευής χειροποίητων και…

«ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»

Στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης και βορειοδυτικά της λίμνης Βιστωνίδας, στο Σούνιο Ξάνθης δημιουργήσαμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση το εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών με την ονομασία «ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»  Προϊόντα…

Εργαστήριο Φρέσκων Ζυματικών - Ρίζα Ελληνική

Στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, δημιουργήσαμε για σας το πρώτο εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών. Σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο θα βρείτε ζυμαρικά όπως σπαγγέτι, ταλιατέλες, παπαρδέλες, ταλιολίνι, ραβιόλι,κοφτά, λαζάνια, κανελόνια…

Ταλιατέλες με Κολοκύθα & Πιπερόριζα Macareaux

Ταλιατέλες με Κολοκύθα & Πιπερόριζα  Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, γάλα, κολοκύθα, πιπερόριζα.   Συνδυάστε το ζεστό πιάτο με όλα τα Τσάτνεϊ, Θαλασσινά, Κρεατικά, Κόκκινες σάλτσες. Πρόταση με σάλτσα ντομάτας, Γαρίδες,…

Ο Κήπος των Εσπερίδων Ελληνικά σπιτικά προϊόντα

Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Τα ζυμαρικά και τα γλυκά μας παρασκευάζονται από άριστης ποιότητας σκληρά άλευρα, σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά, γάλα, φρέσκα λαχανικά και φρούτα αντίστοιχα που απλόχερα μας προσφέρει…

Το Πλαστήρι

Το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης "Το Πλαστήρι" είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων μας. Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από ντόπιους παραγωγούς δίνουν…

"Οι Αγνές Γεύσεις"

Όταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος αποφάσισε να ξεκινήσει το 2004 την οικογενειακή επιχείρηση με τα παραδοσιακά ζυμαρικά, η πρώτη του κίνηση ήταν να καθίσει με τις γιαγιάδες του –η μια από…