Logo
Print this page
MenuShopHoReCa - Χειροποίητοι Ξύλινοι Κατάλογοι [βίντεο]

MenuShopHoReCa - Χειροποίητοι Ξύλινοι Κατάλογοι [βίντεο]

Με αγάπη και  μεράκι  για δουλειά, πίστη  στις δυνατότητες της ελληνικής παραγωγής και αστείρευτη διάθεση για δημιουργία, η εταιρεία MenuShopHoReCa έχει φτάσει να έχει  μέχρι  στιγμής ίσως την  καλύτερη ποιότητα προϊόντων μαζικής εστίασης στην  Ελλάδα με  πρώτη ύλη το  Ξύλο. Οξιά, Δρυς, Σημύδα κι άλλα δώρα της φύσης τίθενται  στην  υπηρεσία της δημιουργικότητας και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!


Στο  εργαστήριο της εταιρείας κατασκευάζονται Χειροποίητα Ξύλινα Menu Εστιατορίων,  WineList, Θήκες Λογαριασμού, Stand και mini Stand, Κάδρα, Ξύλινες Επιγραφές κάθε μεγέθους, χρώματος και  στυλ. Οι κατασκευές διαμορφώνονται και τελειοποιούνται εξολοκλήρου εκεί, με δυνατότητα παρέμβασης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ώστε να μην υπάρχει περιθώριο για  αστοχίες. Τα προϊόντα μετά από εντατικό ποιοτικό έλεγχο αποκτούν μέγιστη αντοχή, άψογο φινίρισμα  και  τέλεια εμφάνιση, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ζεστή αίσθηση του ξύλου!

 

Η MenuShopHoReCa αγαπά το  ιδιαίτερο,  το  ξεχωριστό και το φινετσάτο, αρκεί  να συνδυάζει λειτουργικότητα, ποιότητα και αισθητική. Οι επιλογές σε χρωματισμούς ξύλου και τεχνοτροπία είναι πολλές, ενώ οι  δημιουργικές ιδέες κι οι προτάσεις δεν  τελειώνουν ποτέ!

DSC 0657    

 

  

            

(1 Vote)
Η Αναδημοσίευση υλικού που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο, επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται η προέλευση του περιεχομένου και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδας μας!