Επικοινωνία Επικοινωνήστε μαζί μας

Προβολή Προϊόντων για Παραγωγούς-Κατασκευαστές

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και κυρίως ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ που μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα σας. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε μέσω της σελίδας μας αλλά και μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Αν σας προβληματίζει γενικά η προβολή του προϊόντος σας ζητήστε μας να σας κάνουμε προτάσεις μηδενικού κόστους αλλά και να σας δώσουμε κατευθύνσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε με συνεργάτη που θα επιλέξετε εσείς .

Δικές σας Προτάσεις / Σελίδες με λάθη ή Error 404

Αν έχετε να προτείνετε αλλαγές που πιστεύετε ότι θα κάνουν πιο λειτουργικό και πιο αποδοτικό τον διαδικτυακό μας ιστοχώρο παρακαλώ μην διστάσετε, αναζητούμε συνεχώς φρέσκες ιδέες και τρόπους προβολής. Επίσης αν κάποια σελίδας μας έχει λάθη ή δεν μπορείτε κάτι να ανοίξετε ή να δείτε σωστά παρακαλώ να μας ενημερώσετε για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Η Σελίδα μας είναι μεγάλη και δαιδαλώδης και θα έχετε συμβάλλει και εσείς ως ανώνυμος ή επώνυμος εθελοντής στην ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ μεσω της κατανάλωσης ελληνικών προϊόντων.

 

 

Επαφή

Διεύθυνση:
Δαβάκη Πίνδου 33, Ζωγράφου

15773 Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 7710977// 210 7701430 // 2531085600

Φόρμα Επαφής

Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)
close

Γραφτείτε για να Είμαστε σε Επαφή!!

Ενημερωθείτε για καινούρια και ήδη υπάρχοντα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

Δείτε τους Όρους Χρήσης /Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαγραφείτε από την ενημερωτική λίστα μας αυτόματά ανά πάσα στιγμή