Ζυμαρικά - Ρύζι

Παραδοσιακά Ζυμαρικά ΑΝΑΓΝΟΥ [βίντεο]

Το Εργαστήριο Ζυμαρικών της Κας Κυριακούλας Ανάγνου ιδρύθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας το 1980. Σκοπός της βιοτεχνίας ήταν και είναι η παραγωγή ζυμαρικών με την χρήση  φρέσκων υλών(σιμιγδάλι, αυγά, γάλα)  χωρίς…

Ριζότο με ποικιλία μανιταριών - ΔΙΡΦΥΣ [βίντεο]

Ριζότο με ποικιλία μανιταριών. Συστατικά: ελληνικό ρύζι καρολίνα 88%, πλευρώτους Δίρφυς 5%, βασιλομανίταρα 2%, μανιτάρι λεντινούλα 2%, μίγμα αποξηραμένων λαχανικών (σχινόπρασο, πράσο, κρεμμύδι, μαϊντανός, σκόρδο) 2%, μανιτάρι (μαύρη και κίτρινη)…

Τα ζυμαρικά της κυρά Γεωργίας, Φάρμα Αρκουδή

Μια ακόμη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση στην Πελοπόννησο που παράγει εξαιρετικά ζυμαρικά από αγνά υλικά. Βρίσκεται κοντά στη Μονεμβασιά, στους Μολάους Λακωνίας και παράγει προϊόντα που σχετίζονται άμεσα με τη φάρμα.…

Παραδοσιακά προϊόντα της Χρυσούλας

Στο σταυροδρόμι τριών νομών μεταξύ Άρτας, Ιωαννίνων και Τρικάλων έχει την  έδρα του, στην Πράμαντα του Ν. Ιωαννίνων, το παραδοσιακό εργαστήριο «Τα Γλυκά της Χρυσούλας», δημιουργήματα της οικογένειας Βουρλόκα.   …

Βερμίου Γής

    Η βιοτεχνία παραδοσιακών προϊόντων «Βερμίου Γής» ιδρύθηκε το 2006, ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Leader Plus στη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων στο μέτρο 11.23, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο και…

Φετουτσίνι Κόκκινου Κρασιού Melima

Έμπνευση μας η παράδοση και οι οικογενειακές συνταγές, μαγειρεμένες με τον εκλεκτό ελληνικό ερυθρό οίνο. Προσφέρει απλόχερα στα ζυμαρικά μας το ζωηρό του χρώμα, τη σπιρτάδα του και τα γήινα…

Το Πλαστήρι

Το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης "Το Πλαστήρι" είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων μας. Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από ντόπιους παραγωγούς δίνουν…

Τραχανάς λαχανικών, Δαρδουμά

To εργαστήριό μας φτιάχνει από το 2007 παραδοσιακά ζυμαρικά.   Το μεράκι και η αγάπη μας για το παραδοσιακό μάς κάνουν να χρησιμοποιούμε μόνο παραδοσιακές μεθόδους για την παραγωγή, και…

Φρέσκα ραβιόλια με σολομό ή πέστροφα - G-Fish Οικογένεια Γεροντίδη

Πλάι στα προϊόντα των ψαριών (πέστροφα, σολομός, οξύρυγχος, καπνιστά και μαρινάτα, αλλά και αλείμματα σε βαζάκια) που εκρέφονται στη Λακωνία, στην ιχθυοκαλλιέργεια της Οικογένειας Γεροντίδη, υπάρχουν και τα φρέσκα ζυμαρικά…