Τσιπουράκι

Τσίπουρο Τυρνάβου "Το Δεκαράκι"

Το ”Δεκαράκι” είναι το τσίπουρο των αισθήσεων: με κάθε άνοιγμα της φιάλης, το άρωμα του Μοσχάτου σταφυλιού σε συνεπαίρνει, ενώ η κρυστάλλινη καθαρότητα του αποστάγματος σε προδιαθέτει για τη γευστική…

Οικογένεια Σταύρου Σπυρόπουλου

Το μεράκι, η αγάπη για το τσίπουρο αλλά και η επιμονή της Οικογένειας Σπυρόπουλου από την Εύβοια, δημιούργησαν αυτό το παλαιωμένο φινετσάτο απόσταγμα με εκφραστικά αρώματα και πλούσια σοκολατένια γεύση.…

Ούζο Ματαρέλλη

Ο Χαράλαμπος Ματαρέλλης είναι γιός αγροτών και έμαθε από νωρίς την καλλιέργεια του γλυκάνισου στην οποία αφιέρωσε τη ζωή του. Γνήσιος Μυτιληνιός και άνθρωπος της φύσης καλλιεργεί κάθε χρόνο τον…

Τσίπουρο Ασημένια Λίμνη

Το τσίπουρο Ασημένια Λίμνη είναι διπλής απόσταξης, χωρίς γλυκάνισο και παράγεται εξ ολοκλήρου από το σταφυλοπολτό της λευκής ντόπιας ποικιλίας Ντεμπίνα της Ζίτσας, στο αποστακτήριο του οινοποιείου μας που λειτουργεί…

Τσίπουρο 50 Soniadis

Στην καρδιά του αµπελώνα Αµυνταίου, το βορειότερο της Ελλάδος, ωριµάζει εδώ και αιώνες η ευγενική ποικιλία του Ξινόµαυρου, ευνοηµένη από το µοναδικό µικροκλίµα της περιοχής των τεσσάρων λιµνών.  Εδώ δηµιουργεί…

Τσίπουρο Τσιλιλή

Το Τσίπουρο Τσιλιλή είναι το πρώτο που εμφιαλώθηκε στη Θεσσαλία, η οποία αποτελεί την πατρίδα του τσίπουρου με μακρά ιστορική παράδοση και την περιοχή με τη μεγαλύτερη παραγωγή τσίπουρου στη…

Ποτοποιία ΕΒΑ Μυτιλήνης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΕ ή αλλιώς “ΕΒΑ” αποτελεί γενεσιουργό βάση όλων των παραπάνω προϊόντων, ταυτόσημων με την ίδια την κουλτούρα της Λέσβου. “ΕΒΑ”είναι μία σύντομη εκφορά του γνωστού “εβίβα”.…

Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση

ΤΣΙΠΟΥΡΟ και ΟΥΖΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: δύο προϊόντα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την περιοχή και φημίζονται εδώ και έναν αιώνα τουλάχιστον. Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ και το ΟΥΖΟ της οικογένειας ΚΑΡΔΑΣΗ…

DARK CAVE Παλαιωμένο

Το παλαιωμένο τσίπουρο της αποσταγματοποιίας Τσιλιλή παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας της Θεσσαλίας. Αποστάζεται σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους άμβυκες μέσω μιας αργής, υπομονετικής διαδικασίας για να διατηρηθούν…