Ελληνική, Χειροποίητη, Απαστερίωτη και Αφιλτράριστη και η κατανάλωση της σίγουρα δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία! Η Kirki είναι μια Pale Ale μπύρα με 5,6% αλκοόλ που επαναζυμώνεται στη φιάλη. Η…
Το Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης ξεκίνησε τη λειτουργία του την Άνοιξη του 2016. Με δυνατότητα παραγωγής 20 εκατόλιτρων την ημέρα, αποτελεί ένα από τα πολλά μικροζυθοποιεία που ξεπήδησαν τα τελευταία χρόνια…
Όλες οι μπύρες στη Μικροζυθοποιία μας στη Βάρη, παρασκευάζονται απο τον ζυθολόγο και Brewmaster Βασίλη Στεργίου με την παραδοσιακή μέθοδο ζυθοποίησης τη λεγόμενη slowBrewing. Η τεχνική της μεθόδου αυτής σημαίνει…
Όταν η παραδοσιακή ξανθιά βύνη παντρεύεται με σπάνιες καβουρδισμένες και καραμελοποιημένες βύνες, αρωματικό λυκίσκο Tettnanger, μαγιά και νερό, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.…
Oι διεθνείς διακρίσεις για την Κρητική Ζυθοποιία Σόλο συνεχίζονται με την κατάκτηση ενός Χρυσού μεταλλίου στο διεθνή διαγωνισμό Barcelona Beer Challenge τα βραβεία του οποίου απονεμήθηκαν το Σάββατο 25/3 στο…
Είναι η νέα μπύρα με την αίγλη μιας βυζαντινής αυτοκράτειρας ντυμένης στην πορφύρα! Η μπύρα Βεργίνα Πορφύρα, προέρχεται αποκλειστικά από τη Δεξαμενή Νο.13 της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και προορίζεται για…
Αφιλτράριστη και απαστερίωτη ξανθιά μπίρα τύπου Saison, ελαφρώς θολή με άρωμα και γεύση φρούτων, αισθητή πολυπλοκότητα, ελαφρώς ξηρή, με πικάντικη επίγευση. Πριν από μερικούς αιώνες στη Βαλλονία, δηλαδή τη γαλλόφωνη…
Τον µύθο γύρω από την πρώτη ζυθοποιία στην Ελλάδα ξεδιαλύνει η τεκµηριωµένη έρευνα ενός από τους απογόνους του πρώτου Έλληνα ζυθοποιού, Λορέντζου Μάµου. Ο Παναγής Μάµος συγκέντρωσε µαρτυρίες και τις…
Αφιλτράριστη, απαστερίωτη με αρώματα ανθέων, βανίλιας και καβουρδισμένης καραμέλας, η δυνατή της ζυθοποιϊας Πλάστιγγα, ωριμάζει για τρεις μήνες στη δεξαμενή μας σε χαμηλή θερμοκρασία. Χαρακτηριστικά Γεύση: γλυκιά βυνώδης γεύση και…
Belga Blue. Πρόκειται για το βέλγικο «παιδί» του Αλέξανδρου Κουμάντου που παλιά δραστηριοποιούταν εδώ στην Ελλάδα με την Πειραϊκή ζυθοποιία. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και εκεί αποφάσισε να…
Λίγο πριν το sax 4th avenue quartet και παράλληλα με την αμερικάνικη μπάντα , παρουσιάζεται η μπύρα Volkan από τη Σαντορίνη . Σε ένα μοναδικό ραντεβού στη Χαλκίδα συνδιάζεται η…
Πιστή στο δημιουργικό της πνεύμα και την κυκλοφορία ευρηματικών εποχιακών ζύθων περιορισμένης παραγωγής, η Κρητική μικροζυθοποιία Σόλο με έδρα την Καλλιθέα Ηρακλείου, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα μπύρα που ακούει στο…
Η μπύρα AMMOUSA δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Ντάνο, μηχανικό, με χόμπι την ζυθοποίησης. Το πάθος του για την ζυθοποίηση ξεκίνησε το 2016, όταν τυχαία δοκίμασε φρέσκια μπύρα από μικροζυθοποίο. Εκεί κατάλαβε την…
Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, διπλοζύμωτη και φυσικά θολή. Εχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα φρέσκιας…