ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "Θέλω να ανήκω εδώ"

Η Ντόρα Καζαντίδη σκηνοθέτησε την ταινίου μικρού μήκους "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ" με θέμα το BULLING στα σχολεία και απέσπασε  την πρώτη Διεθνή τιμητική Διάκριση στο Canada Shorts Film Festval!

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην ίδια, που ξεκινάει την καριέρα της με τέτοια δουλειά, όσο και στην υπόλοιπη ομάδα που την πλαισίωσαν και την στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Τα νέα μυαλά αποδεικνύονται ταλαντούχα και δημιουργικά. Ευχή μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και οι κόποι τους σίγουρα θα ανταμειφθούν και με άλλα πολλά και μεγάλα βραβεία! Αυτή είναι μόνο η Αρχή. Εμείς σαν πλατφόρμα στήριξης κάθε Ελληνικής προσπάθειας, θα στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε όλους όσους προσπαθούν και έχουμε στην καρδιά τους την Ελλάδα του "Ευ Αγωνίζεσθαι" ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!

H Ντόρα θα αναλάβει προσωπικά τις παρουσιάσεις video για προϊόντα που βρίσκονται στην σελίδα μας www.GreekQualityProducts.gr και έτσι θα δώσουμε μια πιο επαγγελματική διάσταση στις παρουσιάσεις προϊόντων από όλη την Ελλάδα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων που τα παράγουν-εμπορεύονται! 

 

 

"Την αφιερώνουμε σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίησή της! Ευχαριστούμε θερμά την παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση "Lions International Clubs" -κι ιδιαίτερα το Θέμα 117- που με τη στήριξή τους συνέβαλαν στο να κερδίσουμε τη διάκριση αυτή!

Ευχαριστούμε πολύ το Canada Shorts Film Festival για την τιμητική διάκριση Merit Award 2016!"

 

 

(3 votes)

Leave a comment

close

Γραφτείτε για να Είμαστε σε Επαφή!!

Ενημερωθείτε για καινούρια και ήδη υπάρχοντα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

Δείτε τους Όρους Χρήσης /Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαγραφείτε από την ενημερωτική λίστα μας αυτόματά ανά πάσα στιγμή