Αλάτι Φλώρος: Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

Η εταιρία “Φλώρος” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το αλάτι. Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο Μεσολόγγι, τα μέλη της εταιρείας γνωρίζουν τα πάντα για το καλύτερο προϊόν της περιοχής τους: το αλάτι. Το βλέπουν κάθε χρονιά να στεγνώνει κάτω από τον ελληνικό ήλιο, να συλλέγεται από τους ειδικευμένους εργάτες. Ξέρουν από πρώτο χέρι την ποιότητα του, τις χρήσεις του, τις ωφέλιμες ιδιότητες του και την μοναδική γεύση του. Συλλέγουν, επίσης, την ΑΦΡΙΝΑ, το εκλεκτότερο παράγωγο των αλυκών, το αλάτι στην καθαρότερη μορφή του, το πλέον νόστιμο και υγιεινό.
 
Αλάτι με 4 πιπέρια κόλιανδρο  Αλάτι με 5 βιολογικά βότανα
 
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της σειράς Φλώρος είναι ότι πρόκειται για Αλάτι Ανεπεξέργαστο, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρεί το φυσικό του χρώμα, τη φυσική του υγρασία και το φυσικό μέγεθος των κρυστάλλων του, ώστε να διατηρούνται όλα τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα που έχει η πλούσια λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.
Αβαθής και χωρίς κυματισμούς καθώς είναι, η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου επιτρέπει την συγκέντρωση αφρού στην επιφάνειά της, ο οποίος κρυσταλλώνεται και έτσι δημιουργείται η ΑΦΡΙΝΑ, ένα προϊόν απολύτως παρθένο και αποκλειστικά παραγόμενο στον ευλογημένο τόπο του Μεσολογγίου.
 
Τόσο η ΑΦΡΙΝΑ, όσο και τα αλάτια της σειράς "Φλώρος" αποτελούν τα μοναδικά πιστοποιημένα στην παραγωγή φυσικά προϊόντα άλατος σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
 
 
Αλάτι με καπνιστό πιπέρι Αριδαίας     Αφρίνα 2 350x350
 
Ιδιαίτερη νοστιμιά θα προσφέρει στα γεύματά σας η σειρά μείξεων Φλώρος: 1) αλάτι με Καπνιστό πιπέρι Αριδαίας, 2) Αλάτι με 5 βιολογικά βότανα, 3) Αλάτι με 4 πιπέρια και κόλιανδρο.
Αξίζει να τις δοκιμάσετε όλες!
 
 
 
 
 
 
(0 votes)

Leave a comment

117 comments