Κλείνουμε 5 χρόνια φέτος ! SimplyGreek.

Ήταν Μάρτιος του 2012 όταν ξεκινήσε το ταξίδι της γεύσης μέσα από τις δημιουργίες της σειράς SimplyGreek.
Ξεκινήσε η σειρά με 6 σάλτσες τομάτας και μετά απο την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, καθώς και το 1ο βραβείο GreatTaste, συνέχισε η έμπνευση και η δημιουργία. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, η σειρά έχει 35 προϊόντα.
 14 από τα καλούδιατης σειράς έχουν σχεδιαστεί και παράγονταιγια καλό σκοπό – την στήριξη του έργου της πολυβραβευμένης μη κερδοσκοπικής WiseGreece, όπου τα κέρδη γίνονται τρόφιμα για την στήριξη συνανρώπων μας σε ανάγκη.
Μέσα από την συνεργασία αυτή η SimplyGreekέχει καταφέρει να προσφέρει πάνω από 3000 μέρίδες φαγητού.
Σήμερα , 5 χρόνια μετά, οι παραγωγοί είναι περήφανοικάτοχοι 10 Διεθνών βραβείωνGreatTaste, αποκτώντας το τίτλο GreatTasteProducer, κερδίζοντας βραβεία κάθε χρόνο στο διαγωνισμό με το σπάσιμο του ρεκόρ το 2016 όπου αποσπάσανε 5 βραβεία!
Επίσης η σειρά έχεικατακτήσει και τρία βραβείαOlympΤaste για 3 καλούδια από την σειρά SimplyGreek για την WiseGreece.
Η SimplyGreekγιορτάζειτα τα 5α γενέθλια της  με νέα εμφάνιση. Σε συνεργασία με την εταιρεία MarketingAddHoney“SweetBranding” που ανέλαβε τον σχεδιασμό του packagingτης σειράς μας, ενώ έχει ήδη χαραχθεί η στρατηγική επικοινωνίας και επανατοποθέτησης του brandγια τα επόμενα χρόνια. 
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη σας και την αγάπη σας που έκαναν την διαδρομή μας έως τώρα πιο ευχάριστη, πετυχημένη και διασκεδαστική και ανυπομονούμε να πoρευτούμε μαζί και για τα επόμενα!
Να είστε πάντα καλά, να περνάτε όμορφα...πάντα παρέα με εξαιρετικές γεύσεις!
 
 
 
 
 
(2 votes)

Leave a comment