Unstoppable: Χειροποίητα Αθλητικά Είδη από Ελληνικά Χέρια

H Unstoppable ξεκίνησε ως ιδέα τον Σεπτέμβριο του 2013 μέσα από αυτοσχέδιους πειραματισμούς σε μία αποθήκη στα Νότια Προάστια της Αθήνας και εξελίχθηκε σε ενα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των κατασκευών και του εμπορίου!

Στις εγκαταστάσεις της, με βάση υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως δέρμα, ξύλο, αλουμίνιο, ύφασμα και ανοξείδωτο ατσάλι, κατασκευάζονται άριστης ποιότητας προστατευτικά χεριών, αγωνιστικά σχοινάκια, περικάρπια και άλλα αθλητικά είδη και αξεσουάρ, με δυνατότητα επιλογής μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων, δερμάτων και σχημάτων.

im5 501x667

Το 2014 η εταιρεία ενεργοποίησε το διαδικτυακό της κατάστημα www.unsgear.gr , όπου μπορεί κανείς να επιλέξει αθλητικά αντικείμενα που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και γούστο σε ιδανικές τιμές! Το 2015 ξεκίνησαν οι συνεργασίες με καταστήματα αθλητικών ειδών σε Ελλάδα και Κύπρο.

im2 1000x667

H Unstoppable, όμως, όπως πρεσβεύει το όνομά της, δεν σταμάτησε εκεί!

Από το 2016 έκανε στροφή στην ευρωπαϊκή αγορά, εξασφαλίζοντας μια σειρά θετικών συνθηκών για την εξαγωγή των προϊόντων στο εξωτερικό: προϊόντα άριστης ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με δυνατότητα αποστολής μικρών ποσοτήτων και τη μη παρεμβολή δασμών και μεταφορικών εξόδων. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Unstoppable γνώρισε σημαντική αναγνώριση στην Αγγλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία και σαλπάρει δυναμικά για ακόμα περισσότερους σταθμούς!

            

 

(1 Vote)

Leave a comment