Τα Κρασιά του Αιγαίου στην Αθήνα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ο αμπελώνας του Αιγαίου κατέχει την 4η θέση στον οινικό χάρτη της Ελλάδας, μεταξύ των 9 αμπελουργικών πειφερειών, ως προς την έκταση των αμπελιών. Με 447 κωδικούς βρίσκεται στην 5η θέση πανελλαδικά ως προς το πλήθος των κρασιών του. Αξίζει, λοιπόν, να τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρες 12:00-20:00 στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου King George II, οι περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου θα παρουσιάσουν στο οινόφιλο αθηναϊκό κοινό την οινοπαραγωγή τους! Η γευσιγνωσία περιλαμβάνει κρασιά από την Ικαρία, την Κω, τη Λέσβο, τη Μήλο, την Πάρο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν τα οινοποιεία: Αμπελώνες Αφιανέ, Αμπελώνες Tριανταφυλλόπουλου, Αριούσιος Οινοποιητική, Artemis Karamolegos Winery, Γαία Οινοποιητική, Cair Rhodes, Canava Roussos, ΕΟΣ Σάμου, Κελάρια Ικαρίας, Κτήμα Αργυρού, Κτήμα Σιγάλα, Κτήμα Χατζηγεωργίου, Limnos Organic Wines, Limnos Wines, Μεθυμναίος Οίνος, Milos Cave Winery, Μπουτάρη Οινοποιητική, Νόπερα Οινοποιητική Σάμου, Οινοποιείο Βακάκη, Οινοποιείο Μωραΐτη, Οινοποιία Γαβαλά, Οινοποιείο Γκαράλη, Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου, SantoWines και Vassaltis Vineyards.

red and white grapes and wine 600x375

Η εκδήλωση οργανώνεται από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum με την συνεργασία της Ένωσης Οινοποιών και Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου (ΕΝΟΑΝΑ)
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2107660560.

 
 
(1 Vote)

Leave a comment

close

Γραφτείτε για να Είμαστε σε Επαφή!!

Ενημερωθείτε για καινούρια και ήδη υπάρχοντα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

Δείτε τους Όρους Χρήσης /Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαγραφείτε από την ενημερωτική λίστα μας αυτόματά ανά πάσα στιγμή