Εκθεση Ζυθογνωσίας

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο θα βρεις τις καλύτερες μπύρες του κόσμου Όσοι επισκεφτούν την Έκθεση Ζυθογνωσίας που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπύρες υψηλής ποιότητας από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Oι φίλοι της μπύρας αλλά και όσοι θέλουν να μυηθούν στον κόσμο της θα πάρουν καλή γεύση στην 3η Έκθεση Ζυθογνωσίας που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου στο Ζάππειο.

Μια έκθεση αφιερωμένη στις μπύρες υψηλής ποιότητας. Απευθύνεται σε ζυθόφιλους καταναλωτές και σε επαγγελματίες από τους χώρους της εστίασης και της εμπορίας ποτών. Όλοι σχεδόν οι τύποι μπύρας θα είναι παρόντες, ενώ μερικές πρωτότυπες και άκρως ενδιαφέρουσες γευστικές δοκιμές θα πλαισιώσουν την έκθεση, όπως για παράδειγμα οι «Μπύρες εσοδείας και παλαίωσης» και «Ελληνικές έναντι ξένων».   Οι περισσότεροι Έλληνες μικροζυθοποιοί θα είναι εκεί, κάποιοι μάλιστα κάνοντας το πρώτη εμφάνιση, καθώς ο αριθμός των μικροζυθοποιείων πολλαπλασιάζεται σε όλη τη χώρα. «Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιουν, γιατί η γευστική παλέτα στον χώρο της μπύρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κάποιος τα λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι σπάνιες» λέει ο Ντίνος Στεργίδης από την εταιρεία Vinetum, διοργανώτρια της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιτόπου και σε συνδυασμό με τις μπίρες της έκθεσης 12 διαφορετικές λιχουδιές, ταιριαστές με μπύρα, από τέσσερις σεφ.  

Πληροφορίες: Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και για τις δυο μέρες. Σημειώνεται ότι στην είσοδο οι επισκέπτες θα λαμβάνουν κατάλογο των εκθετών και ένα ειδικό ποτήρι δοκιμής μπίρας με το οποίο θα μπορούν να δοκιμάζουν μπίρες. Την Κυριακή 16/10 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (13:30 - 14:30) με θέμα το παγκόσμιο φαινόμενο της μικροζυθοποιίας

 

(0 votes)

Leave a comment

close

Γραφτείτε για να Είμαστε σε Επαφή!!

Ενημερωθείτε για καινούρια και ήδη υπάρχοντα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

Δείτε τους Όρους Χρήσης /Πολιτική Απορρήτου
Μπορείτε να διαγραφείτε από την ενημερωτική λίστα μας αυτόματά ανά πάσα στιγμή