Μανιάτικο Εργαστήρι

Το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ιδρύθηκε το 1998 από τον Γιαννακόπουλο Ηλία και την σύζυγο του, Βεργοπούλου Ξανθίππη. Η έδρα μας βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Παράγουμε αποκλειστικά ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ παραδοσιακά μεσσηνιακά και μανιάτικα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση στο μανιάτικο λαλάγγι και τις δίπλες.
 
Στο εργαστήριο μας χρησιμοποιούμε πάντα αγνά υλικά και πρώτες ύλες από μικρούς τοπικούς παραγωγούς , κρατώντας πάντα σταθερή την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Επίσης, ακλουθώντας πιστά τις παραδοσιακές συνταγές και την αυστηρά χειροποίητη παραγωγή, η γεύση και η διατροφική αξία των προϊόντων μας παραμένει ανυπέρβλητη.
 
Το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ συμμετέχει ενεργά στις εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων ανά την Ελλάδα κ το εξωτερικό, έχοντας ήδη στο ενεργητικό μας πολλές διακρίσεις και βραβεία για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
Έχοντας επιτύχει σημαντικές και εξαιρετικές συνεργασίες, παρέχουμε τα προϊόντα μας σε προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και delicatessen στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθιστώντας το Μανιάτικο λαλάγγι και τις δίπλες γνωστά πέρα από τα στενά σύνορα της Μεσσηνιακής Γης.
 
 
 
 
 
 
(8 votes)

Leave a comment

1 comment

  • Usemialam
    Usemialam Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 11:21 Report

    Medications changed by the liver Cytochrome P450 1A2 CYP1A2 substrates interacts with ECHINACEA finasteride for sale

    Comment Link