Ελαιόλαδα Agora

Η agora έρχεται να τοποθετήσει στο τραπέζι σας ένα προϊόν με απαράμιλλη διατροφική αξία!

Δημιουργήσαμε ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), από το Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης, περιοχή παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την ποιότητα του ελαιολάδου που παράγει.

Το πλούσιο έδαφος της περιοχής, το κατάλληλο υψόμετρο και οι μικροκλιματικές συνθήκες αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για την καλλιέργεια της ελιάς.

Τα δέντρα ελιάς εκτείνονται ανάμεσα στο φαράγγι της Σαμαριάς και τη θάλασσα της Μεσογείου, στην περιοχή Κολυμβάρι.

 

Το προϊόν που σας προσφέρουμε είναι ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας, μικρότερη του 0.4%, από τη διάσημη κορωνέικη ποικιλία.

Διαθέτει χαρακτηριστική πλούσια, φρουτώδη και πιπεράτη γεύση. Σας το προσφέρουμε σε επιλεγμένες συσκευασίες των 500ml. Το προϊόν της agora πληροί όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής του. Έχει συλλεχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει παραχθεί πολύ προσεκτικά σε κάθε στάδιο παραγωγής κατά τη διάρκεια της Κρητικής ελαιοκομικής περιόδου.

Παράγεται με έκθλιψη εν ψυχρώ και θερμοκρασία μικρότερη των 27°C ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και την ποιότητα του.

Τα ΠΟΠ προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο της agora, είναι πιστοποιημένα προϊόντα με ταυτότητα και ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που οφείλονται στο γεωγραφικό περιβάλλον από το οποίο προέρχονται.

Τα προϊόντα αυτά φέρουν το όνομα της περιοχής τους. Έτσι, και το agora δηλώνει την προέλευση του, το Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης.

Θα γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

 

 

 

 

 

 

 

(5 votes)

Leave a comment

43 comments