Λάδι Βιώσας [βίντεο]

HIGH PREMIUM EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
 
Το Λάδι Βιώσας _high premium extra virgin olive oil με καθετοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες και οριζόντια ιεραρχία προβάλει την Τέχνη ως κινητήριο δύναμη ακόμα και στην παραγωγή τροφίμων.
Τυποποιείται σε αριθμημένες φιάλες (μία-μία) οι οποίες φέρουν και την υπογραφή του μεγάλου Μεσσήνιου χαράκτη-ζωγράφου Τάκη Κατσουλίδη (η γραμματοσειρά είναι δικής του δημιουργίας), ενώ το ελαιόλαδο παράγεται από ελαιώνες μας στην ευρύτερη περιοχή του Κεφαλόβρυσου Μεσσηνίας.
Όραμά μας δεν είναι απλά η δημιουργία ενός προϊόντος και ούτε ο αυτοσκοπός μας το κέρδος (εξού και η παράφραση του Λάθε Βιώσας σε Λάδι Βιώσας-λάθε προστ. του λανθάνω αναφορικά με την εμπορικότητα του προϊόντος) αλλά ενός “μαγνητικού πεδίου” που θα ελκύει ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες στη σύγκλιση της εκφραστικής τους δύναμης κι όλα αυτά με αφορμή την παραγωγή ενός αγροτικού προϊόντος… Καλώς Ορίσατε η ομάδα του Λάδι Βιώσας
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στη διαδικασία είναι πως ένα μικρό μέρος της παραγωγής συνδυάζεται με εσπεριδοειδή [πορτοκάλι, λεμόνι] κατά τη διαδικασία έκθλιψης, αποδίδοντας ένα ιδιαίτερα αρωματικό αποτέλεσμα σε δύο ακόμη προϊόντα  Agrumato, το Λάδι Βιώσας πορτοκάλι και το Λάδι Βιώσας λεμόνι.
Πρόκειται για ταυτόχρονη έκθλιψη και όχι για προσθήκη αρωματικών ελαίων.
 
 
 
 

(4 votes)

Leave a comment

59 comments