Είναι ιδανικό για τη σχάρα, αλλά μαγειρεύεται και με πολλούς, δημιουργικούς τρόπους. Λόγω της σύστασής του, όταν ψήνεται στη σχάρα, διατηρεί την έντονη γεμάτη γεύση, τα πλούσια αρώματά του…
Το νέο ιδιαίτερο τυρί απο την Ιο με πλουσια αρωματική γεύση. Ένα ημίσκληρο τυρί με υπόγλυκη γεύση που συνδυάζεται ιδανικά με κόκκινα κρασιά. Η μονάδα βρίσκετε σε ένα μοναδικό σημείο…
Η Ελληνική αυθεντική εκδοχή της Mozzarella από Βουβαλινό γάλα, είναι γεγονός, και πλέον διατίθεται από την Οικογένεια Μπέκα στο κοινό. Επιβάλλεται να την δοκιμάσετε και αφήστε να σας ταξιδέψει…
Μία συνταγή που κρατάει τρεις γενιές, με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής, μοναδική ωρίμανση από 4 μήνες έως 12 μήνες σε παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια οξιάς και χειροποίητη πυτιά,…
Είναι μεγάλη η ποικιλία των τυριών (γραβιέρα, κεφαλοτύρι, μυζήθρα, φέτα) που παράγει η τυροκομία Καϊδαντζή (60 χρόνια εμπειρίας). Στα ισχυρά χαρτιά της θα βρούμε το υπέροχο γκερεμέζι. Πρόκειται για ένα…
Το παραδοσιακό τυρί Σα Μιχάλη που είναι κατηγορίας Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, η γραβιέρα Σύρου, το Σαν Ζωζέφ, το γροθοτυράκια, το ανθότυρο, η τυροβολιά, το γιαούρτι και οσονούπω η τυροκαυτερή είναι…
Η Φέτα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΛΥΤΡΑΣ, γνωστή και βραβευμένη για την άριστη και σταθερή ποιότητά της, παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από 350 εγκεκριμένες κτηνοτροφικές εκμεταλεύσεις…
Καθημερινά συλλέγουμε από το νομό Φλώρινας και τους γύρο ορεινούς όγκους του Βιτσίου και του Βαρνούν όρους, το γάλα από κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ελεύθερης βόσκησης σε υψόμετρο από 800 μέχρι 1600…
Μεταξύ των γαλακτοκομικών προϊόντων που παράγονται βρίσκεται και ένα προϊόν, που έχει χαρακτηριστεί Π.Ο.Π. (14-1-94) είναι το Κατίκι Δομοκού. Αλοιφώδες τυρί, λευκού χρώματος, με μαλακιά γεύση, ελαφρά ξινή και αλμυρή,…
Η οικογένεια Λακαφώση, κτηνοτρόφοι από την περιοχή του Λιδωρικίου, που μετακινήθηκαν με τα πόδια, μαζί με τα κοπάδια τους το 1949 στη Βόρεια Αττική, πατάει γερά στην ελληνική παράδοση και,…
Παραδοσιακό Ανδριώτικο τυρί από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα. Εύγεστο με πλούσιο άρωμα. Ιδανικό ως ορεκτικό και σε πολύ σκληρή μορφή αρωματίζει και δίνει ευχάριστη γεύση ως τριμμένο στα μακαρόνια και…
Πρόκειται για ένα σκληρό τυρί ωρίμανσης που παρασκευάζεται από ένα μέρος αιγοπρόβειο και ένα μέρος αγελαδινό γάλα. Η γοητεία του βρίσκεται στην επικάλυψη από βότανα και μπαχαρικά που, πέρα από…
Αξιοποιώντας τα μυστικά της τέχνης της τυροκομίας, η τρίτη γενιά της οικογένειάς μας δημιούργησε τη ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε ή αλλιώς LESVOS DAIRY. Η εταιρία μας, πάντρεψε την οικογενειακή παράδοση με…
Η εταιρεία Φάρμα Τσέλλος Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της αγροκτηνοτροφίας για πάνω από 50 χρόνια. Βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Σφίγγα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θήβα στο χωριό Βάγια.…