GAIA GREEK: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η Gaia Greek είναι  μία εμπορική επιχείρηση με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, που ασκεί χονδρεμπόριο στον κλάδο των ζυμαρικών με ιδιωτική ετικέτα και έχει ως στόχο τη διάθεση του κύριου όγκου των προϊόντων της στο εξωτερικό. Η Gaia Greek δραστηριοποιείται στο Νομό Κορινθίας ήδη από το έτος 2012 παρασκευάζοντας ζυμαρικά ειδικών παραγγελιών για delicatessen εστιατόρια, catering, καθώς και για ξενοδοχεία που φιλοξενούν συνέδρια και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.
Τα ζυμαρικά παρασκευάζονται σε τοπικά εργαστήρια μεσαίου μεγέθους, από αγνά ντόπια υλικά, όπως κατσικίσιο γάλα απευθείας από κοπάδια ελευθέρας βοσκής, φρέσκα αυγά από μονάδες ελεγμένης διατροφής, φρέσκα και αποξηραμένα λαχανικά, σιμιγδάλι σκληρού σίτου από στάρια της Πελοποννήσου καθώς και από αλεύρι οσπρίων.

gaia.jpg

Ποιότητα
Η συνεργασία της εταιρείας με εργαστήρια μεσαίου μεγέθους έχει εξασφαλίσει την διατήρηση της υψηλής της ποιότητας, καθώς χρησιμοποιούνται αγνά ντόπια υλικά και παράγονται συνεχώς καινούρια προϊόντα από υλικά που προσφέρει η ελληνική γη.
Οι επιλεγμένοι συνεργάτες παραγωγοί ζυμαρικών, με εμπειρία 30 χρόνων, διαθέτουν πιστοποίηση ISO 22000: 2005 standard.

Στόχοι
Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση προϊόντων ποιότητας υψηλής θρεπτικής αξίας και η μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών, με σεβασμό στις γευστικές προτιμήσεις του.
Η Gaia Greek δεσμεύεται για την καλύτερη δυνατή συνεργασία που βασίζεται στον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία.

gaia3.jpg

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τον καταναλωτή η Gaia Greek είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα προϊόντα της σε κάθε τόπο της χώρας μας ή ακόμα και να συζητήσει για μια μελλοντική συνεργασία.

Επικοινωνήστε με την Γενική Διευθύντρια Αναστασία Καραχοντζίτη

 

 

 

 

 

(1 Vote)

Leave a comment

8 comments