Ιδιότροπα - Αφυδατωμένα Λαχανικά & Φρούτα

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στα Κοκκινόγεια Δράμας, ένα χωριό της Ανατολικής Μακεδονίας. Ασχολούμαστε με την αποξήρανση φρούτων και λαχανικών, τα οποία, ακολουθώντας τις παλιές συνταγές των παππούδων μας, τα μεταποιούμε, δίνοντας τους ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα.

Στεγαζόμαστε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO22000 (δείτε τα πιστοποιητικά).

 

Τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα παράγονται κυρίως στην περιοχή μας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και αποξηραίνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ή συντηρητικών.

Παράλληλα εφαρμόζουμε διαδικασίες με στόχο τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο και σεβασμό στα φυσικά και θρεπτικά συστατικά τους.

Προϊόντα: Αποξηραμένα φρούτα (μήλα, πορτοκάλια, νεκταρίνια, λεμόνια), αποξηραμένα λαχανικά και βότανα (πιπεριές, ντομάτες, πράσο, σπανάκι, μαϊντανός), λιαστή ντομάτα, κρασάτα μανιτάρια, κρασάτη μελιτζάνα και κρασάτη πιπεριά στο λάδι, σάλτσες, μαρμελάδα από ντομάτα, μαρμελάδα από πιπεριά

 

 

 

 

 

 

(3 votes)

Leave a comment